Feminine Designation

Bet You They Wont Play This Song On The Radi

Nytt på jobbet

Jag har skaffat ett par ledarskapsböcker som jag kommer att behöva här framöver. Jag har nämligen blivit befodrad till chef och det är första gången i mitt liv som jag faktiskt är en chef. Det är otroligt kul och intressant men samtidigt väldigt läskigt. Det är inget jag har någon erfarenhet av och jag vet inte riktigt hur jag ska börja min nya roll. Så jag tänkte att jag köper ett par böcker som handlar om just det här ämnet och ser om jag kan få lite hjälp utav det. Det hade verkligen vart kanon bra så att jag i alla fall har lite kött på benen om hur det är att vara en chef. Jag har börjat att läsa lite smått och det är verkligen otroligt intressant. jag har fått många bra tips som jag inte har tänkt på förr och som jag verkligen kommer att använda mig av i min roll som chef. Jag hoppas verkligen att de andra anställda kommer att tycka om mig som chef också. Det är ju det som är målet. Målet är ju att jag ska vara en omtyckt chef. Det värsta är ju om ingen tycker om en för att man är för hård eller något annat som gör att man inte blir omtyckt. Men jag tror nog att det kommer att gå bra det här måste jag säga. Jag ska fortsätta läsa och se vad jag kan hitta på. Det hade verkligen vart kanon. Jag funderar dock på att köpa lite fler böcker sen när jag läst ut dessa också. Jag tänkte att det kan ju inte vara dåligt att läsa på så mycket man bara kan så att man har lite olika saker att tänka på. Det är ju ändå taget från folk som har erfarenhet inom området och som verkligen kan detta.